Formatieplanning en beheer

Planning en control op formatief gebied is van zeer groot belang! 80 tot 85 procent van uw lasten worden gevormd door uw personeel. Wij krijgen uw formatieplanning in evenwicht met uw personele baten. Onze kracht is dat wij alle mogelijkheden, valkuilen en systemen kennen. Formatiebeheer is onze sterkte!

Wij stellen namens u alle relevante beleids- en P&C-documenten op zoals strategisch personeelsbeleid, IPB, meerjarenformatiebeleidsplan, meerjarenbegroting personeel, taakbeleid, werk naar werkbeleid, allocatiebeleid, bestuursformatieplan, schoolformatieplan enz. De toewijzing van personeel binnen financiƫle kaders maken wij helder, wij bewaken wettelijke regelingen, kaders en randvoorwaarden en stemmen deze af met de behoeften van het schoolbestuur. Uw doel wordt onze opdracht. Natuurlijk zijn formatieberekeningen, planningen en bewaking onderdeel van onze taak.

Namens uw organisatie kunnen wij het formatiebeheer uitvoeren, waardoor wij budgethouders aanspreken op afwijkingen en zorgen dat wij hen ondersteunen weer binnen de gestelde kaders te komen. Niet alleen Planning, maar ook Control!