Financial control

Sterk-onderwijs is erop gericht uw organisatie te versterken. Wij kunnen u helpen bij de opzet of aanscherping van uw planning en control op financieel gebied. Graag zijn wij sparring-partner voor het College van Bestuur of ondersteunen de controller van uw organisatie.

Interim inzet is uiteraard ook mogelijk. Een goede controller verdient zichzelf terug. Onze adviseurs zijn gepokt en gemazeld. Zij kennen het onderwijsveld en weten waar het kan knellen. Onze kracht is dat wij uw organisatie zo ondersteunen dat de inzet zal verschuiven van controle naar controlling en van spanning naar spannende voornemens in begrotingstijd.

Wanneer de organisatie haar kaders kent op financieel gebied en deze ook bewaakt worden, verschuift de inzet zodanig dat deze beleidsrijk wordt. Zo zal onze controller uiteindelijk uw meedenkend financieel geweten zijn. Uw doel is immers ons doel. Samen zijn wij STERK.

Onze dienstverlening:
We kunnen u op verschillende manieren adviseren en ondersteunen in uw financieel beleid en de uitvoering daarvan. U kunt daarbij onder meer denken aan werkzaamheden op het gebied van:

  • financial control en business control
  • financiĆ«le administratie en boekhouding (ontwerpen, inrichten, realisatie)
  • afhandeling betalingsverkeer, jaarlijkse begrotings- en verantwoordingscyclus incl. contact accountant
  • control (jaarcyclus, financiĆ«le rapportages, toetsing wet- en regelgeving)
  • project-control van grote en risicovolle projecten
  • administratieve afhandeling van bijvoorbeeld subsidieregelingen (aanvraag en verantwoording, monitoring uitputting, verwerking)
  • advisering en auditing.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.