› Jaarrekeningcontrole 2016

Jaarrekeningcontrole 2016

De jaarlijkse interimcontroles bij schoolbesturen zijn weer afgerond en de jaarrekeningencontroles vinden in deze periode plaats of zijn inmiddels afgerond. Ook dit jaar is een trend m.b.t. verbeterthema's vast te stellen.

Vanuit de natuurlijke adviesfunctie van de accountants worden via managementletters, accountantsrapporten e.d. tips en adviezen gegeven, gebaseerd op de ontwikkelingen in de branche en/of de situatie bij de controleplichtige klant.


Veel van de adviezen gaan ook dit jaar weer over de planning en control en het nog te maken of aan te scherpen beleid, bijvoorbeeld rondom treasury, aanbesteding, datalekken, etc.

 

Onze adviseurs kunnen u hierbij prima ondersteunen. Zij kunnen putten uit jarenlange ervaring met de planning en control op diverse beleidsterreinen, weten hun weg binnen de (onderwijs)wetgeving en hebben contact met diverse accountantskantoren die actief zijn binnen het onderwijsveld.

Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen versterken? Neem contact op met secretariaat@sterk-onderwijs.nl of telefonisch met Micha Janischka (directeur): 06-4990 2080.